Ιατρείο

Kαλώς ήλθατε στο Athens Sports Orthopaedics

Το Ιατρείο και η Κλινική Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Ορθοπαιδικής απευθύνεται σε ασθενείς κάθε ηλικίας με γενικά ορθοπαιδικά προβλήματα, καθώς επίσης σε αθλούμενους κάθε ηλικίας και επιπέδου που αντιμετωπίζουν ενοχλήματα ή σοβαρούς αθλητικούς τραυματισμούς. Σκοπός μας στο Ιατρείο είναι σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών, να σας βοηθήσουν να απαλλαγείται από τα ενοχλήματά σας, και να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο δραστηριότητας.

Παρέχουμε υποστήριξη και θεραπεία, συντηρητική και χειρουργική, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από όλο τον κόσμο.

Ασχολούμαστε με παθήσεις και κακώσεις των αρθρώσεων και των οστών εφαρμόζοντας καινοτόμες αρθροσκοπικές μεθόδους και κάνοντας χρήση ρομποτικής χειρουργικής. Συγχρόνως αντιμετωπίζουμε μυϊκούς και τενόντιους τραυματισμούς με τις πιο σύγχρονες και βιολογικές μεθόδους.
Το Ιατρείο βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή Χαλάνδρι, Λ.Κηφισίας 196 ΤΚ 15231. Είναι άρτια εξοπλισμένο διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα για βιολογικές θεραπείες με Βλαστοκύτταρα (Stem Cells) και PRP καθώς και χώρο για μικρές επεμβάσεις. Τελεί υπό τη διεύθυνση του Ορθοπαιδικού Χειρουργού-Αθλητίατρου Παναγιώτη Β. Κουλουμέντα.

Όταν η πάθηση του αρρώστου απαιτεί χειρουργική αντιμετώπιση με νοσοκομειακή φροντίδα ή νοσηλεία τότε το χειρουργείο πραγματοποιείται από τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Παναγιώτη Β. Κουλουμέντα στην κλινική Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Ορθοπαιδικής στο νοσοκομείο Metropolitan στον Πειραιά. Οι δύο χώροι λειτουργούν ενιαία και σε αυτό συμβάλει το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που αποτελείται από 3 επιπλέον γιατρούς ορθοπαιδικούς καθώς και 4 γραμματείς, που όλοι μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και αξίες.