Συνεργάτες

Ευστάθιος Θ. Χαραλαμπίδης MD, MSc

Χειρουργός Ορθοπαιδικός – Τραυματιολόγος – Αθλητίατρος

Ο Ευστάθιος Χαραλαμπίδης είναι επιμελητής της Κλινικής Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Ορθοπαιδικής του Metropolitan Hospital.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) και της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας (ΕΑΕ).
Από το 2012 διατηρεί ιατρείο στην περιοχή της Παλλήνης.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου “Ovidius” και εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της ορθοπαιδικής χειρουργικής στην Β΄ Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Α. “ Ο Ευαγγελισμός ” στην Αθήνα όπου και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση τραύματος καθώς και την αντιμετώπιση παθήσεων του άνω και κάτω άκρου.
Το 2008 πραγματοποίησε εξάμηνη ειδίκευση στην Ορθοπαιδική Ογκολογία στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “ Μεταξά ”.
Το 2009 πραγματοποίησε εξάμηνη ειδίκευση στην Χειρουργική Άκρας Χειρός και στη Μικροχειρουργική στο Γ.Ν.Α. “ KAT ”.
Το 2010 πραγματοποίησε ετήσια ειδίκευση στην Παιδοορθοπαιδική στο Γ.Ν.Α. “ KAT ”.
Από το 2011 έως το 2014 εργάστηκε ως επιμελητής στην Kλινική Αθλητικών Κακώσεων του MEDITERRANEO HOSPITAL στη Γλυφάδα.
Από το 2015 έως το 2017 εργάστηκε ως ιατρός της ανδρικής ομάδας της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.
Το 2019 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “ Άθληση και Υγεία ” της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σίννης Γεράσιμος

Ο Σίννης Γεράσιμος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Τραυματολόγος, διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελοκήπους. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια στην Ιταλία. Ειδικεύθηκε στη Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία στη Β` Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Α “Ο Ευαγγελισμός”, με 6μηνη απόσπαση στο τμήμα Μικροχειρουργικής και Άκρας Χείρας του Γ.Ν.Α. Κ.Α.Τ. και 12μηνη απόσπαση στη Β’ Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Π&Α Κυριακού.

Για δύο έτη μετεκπαιδεύθηκε στην ιδιωτική κλινική Casa di Cura Villa Erbosa (Gruppo Ospedaliero San Donato), στη Μπολόνια, όπου εργάσθηκε ως έμμισθος Ορθοπαιδικός Χειρουργός στην κλινική “Εκφυλιστικών και Δυσπλασττκών Παθήσεων του Ισχίου”, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Roberto Binazzi. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από την Ιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. με τίτλο “Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών”.

Από το 09/2015 έως 10/2019, διετέλεσε επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Α.Ο. Από το 2017, συμμετέχει στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α . με τίτλο “Άθληση και Υγεία”, συνδυάζοντας με τον τρόπο αυτόν το ενδιαφέρον του για την αξιολόγηση των αθλητών (παίδων και ενηλίκων), την πρόληψη και την χειρουργική ή συντηρητική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων.

Καβρουδάκης Ευστράτιος MD, MSc, IOC DipSpPhy

Απόφοιτος του Semmelweis University. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματιολογίας στην Α΄ και Γ΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών με έδρα το Nοσοκομείο ΚΑΤ.

Εργάστηκε ως Senior Fellow in Arthroplasty and Trauma στο Royal Infirmary of Edinburgh στη Σκωτία. Μετεκπαιδεύθηκε στην Ρομποτική Αρθροπλαστική Ισχίου και Γόνατος στο New Jersey των ΗΠΑ. Είναι ενεργός Επιστημονικός Συνεργάτης με διδακτικό έργο στην Γ΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στα «Μεταβολικά νοσήματα οστών-Οστεοπόρωση» και ειδικής επιμόρφωσης στα Βλαστοκύτταρα και την Αναγεννητική Ιατρική από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δίπλωμα Αθλητιατρικής διαπιστευμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή International Olympic Comittee (IOC) Diploma in Sports Medicine.